Blixtflow Hjälpcenter

Glöm en person – rätten att bli raderad

1 min läsningUppdaterad 6 nov 2026

När en kund ber om att bli raderad använder ni Glöm personen.

Så gör du

  1. Ta gärna ett registerutdrag först om personen vill ha en kopia.
  2. Öppna Integritet (GDPR) i panelen till höger i ett ärende med personen.
  3. Tryck Glöm personen, skriv bekräftelsen och tryck Glöm permanent.

Det här raderas

Ärenden med meddelanden och bilagor, samtal med utskrifter och inspelningar, chattar, SMS-loggen och kontakten med anteckningar. Bokningar i kalendern finns kvar som tid, men utan namn och uppgifter.

Viktigt: Det går inte att ångra. Raderingen loggas med antal – men utan personuppgifter.

Hjälpte artikeln dig?