Blixtflow Hjälpcenter

Rollen Endast projekt – för kunder och partner

1 min läsningUppdaterad 6 nov 2026

Med rollen Endast projekt kan en kund eller partner logga in och arbeta i de projekt ni delar – utan att se något annat.

Det här ser personen

  • Bara de projekt hen är tillagd i.
  • Sidorna, uppgifterna, kommentarerna och filerna i projekten.

Hen ser inga inkorgar, samtal, chattar, kunder eller inställningar. Startsidan är Projekt.

Så bjuder du in

  1. Bjud in personen under Inställningar → Team med rollen Endast projekt.
  2. Lägg till hen i projektet under projektets Personer och åtkomst.

Tips: Använd kundblocken Godkännande och Fråga på projektsidorna för att få klara besked från kunden. Se Godkännanden och frågor till kunden.

Hjälpte artikeln dig?