Blixtflow Hjälpcenter

Ta bort en medarbetare

1 min läsningUppdaterad 6 nov 2026

När någon slutar tar du bort personen från arbetsytan.

  1. Gå till Inställningar → Team.
  2. Tryck på papperskorgen vid personen och bekräfta.

Personen loggas ut och kommer inte längre åt något i arbetsytan.

Vad händer med ärendena?

Ärenden, svar och kommentarer finns kvar – med personens namn på det hen skrivit. Ärenden som var tilldelade personen blir ej tilldelade, så att någon annan kan ta dem.

Obs! En kanal som är satt till Endast jag av personen som slutar visas för administratörerna igen, så att inget blir inlåst.

Tips: Byt hellre roll till Endast läsning under en övergångsperiod om personen ska lämna över ärenden.

Hjälpte artikeln dig?